Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
6 tm 8 okt - verstild yogaweekend in Twello, Britta
BrittaKom helemaal tot rust tijdens dit yogaweekend en ontdek de kracht van de stilte! Yoga, meditatie & yoga nidra in de prachtige natuur van Twello zullen je helpen de weg naar je innerlijke stilte te vinden. Een deel van het weekend zullen we in stilte samen zijn.

De toegankelijke manier van lesgeven maakt het weekend geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom!


programma
Op vrijdag is om 16:00 uur ontvangst met een kopje thee en iets lekkers en kun je kennis maken met de groep. In de avond wordt er een ontspannende hatha yogales gegeven gevolgd door een vegetarisch diner.

De zaterdag start met een stille meditatie (optioneel) en een actieve hatha yogales, gevolgd door een gezond ontbijt  en een stiltewandeling in de natuur. Na de lunch heb je tijd om van de stilte en de natuur te genieten. De yoga les in de avond is extra lang met yoga nidra als afsluiting.

Zondagochtend beginnen we in stilte. Na de meditatie en actieve hatha yogales staat het ontbijt voor ons klaar en zullen we daarna weer heerlijk in stilte gaan wandelen in natuur. Na een lichte lunch is er in de middag een ontspannende yoga nidra sessie. Rond 16:00 zullen we het weekend gezamenlijk gaan afsluiten.

Kijk hier voor het gedetailleerde programma.

Bazil

verblijf
We verblijven in het prachtige Yogahuis in Twello van Clare en Wouter. Hun centrum voor yoga en retraites ligt in de IJsselvallei aan de rand van Deventer. Hier vindt je ruimte. Ruimte voor verstilling en bezinning. Ruimte voor ontmoeting, zowel met jezelf als met anderen die op je pad komen.

Kijk hier voor nadere informatie over het verstild yogaweekend in Twello.
 
wie Britta
wanneer van vrijdag 6 oktober tot en met zondag 8 oktober
waar het yogahuis Twello, Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello
kosten € 275 op basis van een gedeelde kamer, inclusief verblijf en alle vegetarische maaltijden, drankjes en tussendoortjes
inschrijven via http://sorelaxed.nl/inschrijven/ of bij Britta via info@sorelaxed.nl of 06-36221165

Heb je belangstelling? Stuur dan een email naar Britta via info@sorelaxed.nl.
 
naar overzicht yoga retraites en yogaweekenden
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran