Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zondag 10 sep en 8 okt - yoga talk, Elise
Heb je vragen over je yoga beoefening? Of behoefte aan het uitwisselen van ervaringen? Hoor je graag iets meer over de achtergrond van yoga? Kom naar de yoga talk en laat je inspireren en motiveren. In deze informele (Engelstalige) bijeenkomst zal onze ashtanga docente Elise praten over diverse aspecten van yoga en is er volop ruimte voor interactie. Kijk hier voor meer info over de yoga talk
.

zondag 22 oktober - klankschalen workshop en klankconcert, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en het meditatief klankconcert.


"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
maandag en woensdagmiddag - stoelmassage, Monique en Rita
Wil je beter contact krijgen met je lichaam en leren luisteren naar de signalen die het je geeft? Heb je lichamelijke klachten? Of wil je juist klachten voorkomen en je lichaam beter in balans brengen? Wellicht is een stoelmassage iets voor jou. Yoga en massage is een mooie combinatie. Een investering in jezelf of als cadeau voor een ander. Kijk hier voor meer info over de stoelmassage.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran