Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
cursus, workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Soms is er een gelegenheid die je wilt vieren met iets speciaals. Je wilt mensen laten ontspannen, in beweging laten komen en samen iets moois laten beleven. Dat kan zijn op het werk, maar ook in de privé sfeer. Of je doet zelf aan yoga, meditatie of mindfulness en wil graag anderen laten delen in die ervaring. Het kan ook zijn dat je belangstelling hebt voor wekelijkse lessen bedrijfsyoga. In alle gevallen denken we graag met je mee, om te komen tot een les, workshop of cursus op maat.

yoga, meditatie en mindfulness
Yoga en meditatie dragen bij aan een gezonde levensstijl. Mensen leren beter omgaan met spanning en stress en komen tot rust. Het leidt tot een verbeterde doorstroming van energie en levenskracht, brengt balans en kalmeert de geest. Mindfulness maakt mensen bewust van hun patronen en leert ze om anders om te gaan met spanningen. Het is een wetenschappelijk onderzochte methode om rust en harmonie te ervaren in je dagelijks leven. Door yoga, meditatie en mindfulness worden mensen zowel geestelijk als lichamelijk gezonder en veerkrachtiger.

"We all need joy and we can all receive joy in only one way,
by adding to the joy of others.
"
Eknath Easwaran

ervaring

Onze docenten hebben ervaring met het geven van workshops op maat voor specifieke doelgroepen. Soms zijn dat workshops rondom een speciaal thema of evenement. Zo hebben we in het verleden workshops en lessen verzorgd voor de volgende bedrijven en instellingen:

Spoor6, verslavingskliniek
AVRO
Wereldomroep
ABN Amro
Redactie Linda
Vanillia
sportdag Scholengemeenschap in Huizen
dag van de mantelzorg
dag van de verpleging ziekenhuis Ter Gooi
RTL
Postcodeloterij
Van Ede & Partners

Belangstelling? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran