Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
vinyasa flow yoga
Vinyasa flow yoga is een actieve yogavorm waarbij de lichaamshoudingen (asana's) met elkaar verbonden worden in een aantal vloeiende bewegingen. Je beweegt van de ene houding in de andere op het ritme van de adem. In de lessen worden houdingen (asana's) gebruikt uit de ashtanga vinyasa yoga, maar in een willekeurige volgorde en in een wisselend tempo. De les kan variëren van een regelmatige doorgaande flow (vinyasa flow) tot een rustige ontspannen flow (vinyasa slow flow). Vinyasa flow yoga is gericht op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het tot rust komen van de geest. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
 
"Don't move the way fear makes you move.
Move the way love makes you move.
Move the way joy makes you move."
Osho
De les heeft als doel je te ontspannen en je een blij gevoel te geven, terwijl je tegelijkertijd elke spier in je lichaam activeert en strekt. Een fijne les om het lichaam te stretchen en te laten ontwaken en zo je dag fris te beginnen of rustig te eindigen.

belangstelling?

De lessen vinyasa flow yoga worden gegeven door Annemieke (slow flow), Chantal en Evalien (flow). Heb je belangstelling? Kijk hier voor het lesrooster en het lesgeld. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Neem contact met ons op.

terug
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran