Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
tarieven lessen
€ 39 per maand abonnement regular, 1 of 2 lessen per week
€ 65 per maand abonnement unlimited, onbeperkt lessen
€ 25 per maand abonnement light, 2 lessen per maand
€ 9 per week zomeryoga in juni, juli en augustus, 1 of 2 lessen per week
€ 15 per week zomeryoga in juni, juli en augustus, onbeperkt

abonnement
Je neemt deel op basis van een abonnement en kunt op elk gewenst moment instromen. Je mag zelf bepalen wanneer je welke les wilt volgen en kunt kiezen uit alle lessen in het lesrooster. Je wordt niet ingedeeld in een groep. Het instaptarief voor de maand waarin je start, is € 9 per week (1 of 2 lessen) of € 15 per week (onbeperkt aantal lessen), min een gratis proefweek. De betaling gaat per maandelijkse automatische incasso en er geldt een opzegtermijn van een kalendermaand.

inschrijven
Voor de lessen en mindfulness trainingen kun je je inschrijven via één van de onderstaande inschrijfformulieren. Kijk hier voor de algemene voorwaarden, het inschrijfformulier yogalessen en het inschrijfformulier mindfulness training. Voor de workshops, cursussen en retraites kun je je in de meeste gevallen bij de docent zelf aanmelden.

gratis proefles
Heb je belangstelling? Maak een afspraak met ons voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom en kunt kiezen uit alle lessen in het lesrooster.

proefweek
Als je na de gratis proefles door wilt gaan bij ons, mag je nog een keer een gratis les komen volgen. Daarna gaat dan je abonnement of proefmaand in.

proefmaand
Je kunt je ook eerst inschrijven voor een proefmaand, om kennis te maken met ananda. In dat geval geldt er geen opzegtermijn. Je betaalt per eenmalige incasso.

zomeryoga
In de maanden juni, juli en augustus kun je je per week inschrijven voor zomeryoga, met een minimum van 2 weken. Kijk hier voor het inschrijfformulier zomeryoga.

tarieven minima
Heb je een minimum inkomen en wil je toch graag aan yoga, meditatie of mindfulness doen? Dat kan, we hebben een speciaal tarief voor minima. Neem contact op met ons.

gemiste lessen inhalen
Zolang je lid bent, mag je gemiste lessen altijd komen inhalen.

"Alles komt tot ons wat voor ons bestemd is wanneer we de mogelijkheid creëren om het te ontvangen."
Rabindrath Tagore
tarieven mindfulness trainingen
Het tarief voor de mindfulness training MBCT/MBSR is € 295 (€ 395 via werkgever en € 235 voor minima).

tarieven cursussen, workshops en retraites
De prijzen van de cursussen, workshops en retraites variëren, afhankelijk van het aanbod. Kijk op de pagina cursussen, workshops en/of retraites voor meer info.

uitschrijven
Wil je je abonnement bij ananda opzeggen? Dat kan. We hanteren een opzegtermijn van een kalendermaand. Neem contact met ons op om je uitschrijving te regelen.

zwanger of blessures?
Vertel je docent altijd van te voren als je zwanger bent of blessures hebt. Let op je eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent je kan begeleiden. Ben je zwanger en doe je aan yoga? Kijk dan hier voor het overzicht zwangerschap en yoga en lees onze adviezen over hoe je veilig yogalessen kunt blijven volgen als je zwanger bent.

classes in English
Do you want to follow classes in English? Some of our teachers can teach - on request - in English: Annemieke, Britta, Gitty, Klara, Tineke and Ans. Our Indian teacher Atul, British teacher Dylan and our Philippines teacher Giselle always teach in English. You are welcome to join us. We will be happy to meet you!

sparen voor waterputten
Een deel van onze inkomsten doneren we aan de Max Foundation. Hiermee zorgen we voor waterputten en sanitaire voorzieningen voor de armste inwoners van Bangladesh. Kijk hier voor meer info over de Max Foundation.
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran