Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
privéles
Soms is de balans in je leven zoek, als gevolg van ziekte, letsel of een overdaad aan stress. De privélessen yoga kunnen je helpen om de balans te herstellen. Maar het kan ook zijn dat je goed in je vel zit en graag een eigen yogaprogramma wilt opstellen, voor je dagelijkse beoefening thuis. Of misschien kies je er wel bewust voor om privéles te hebben, omdat je daar voorkeur voor hebt boven een groepsles. In de privélessen is er alle aandacht voor jouw specifieke situatie en stellen we op basis van jouw wensen een programma op maat samen met de docent van je keuze.

Yoga is balans. Met behulp van yogahoudingen, meditatie, mindfulness en ademoefeningen wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest gestimuleerd. Yoga werkt therapeutisch; het werkt door in het fysieke lichaam, mentale lichaam (geest), energetische lichaam en het zenuwstelsel.

"True happiness stems from deep within,
therefore your outer conditions
should never rob you of your inner happiness."
Eileen Caddy

In de privélessen kun je samen met de docent een individueel oefenprogramma opstellen om meer rust en gezondheid in je leven te brengen. Ook kun je werken aan het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden en het leren mediteren. Aandacht voor de adem kan ook een onderdeel zijn van de privéles. Zo zul je merken hoe yoga, meditatie, mindfulness en pranayama (adembeheersing) kunnen bijdragen aan meer balans in je leven, kalmte van geest en een gezond, sterk en flexibel lichaam.

"You really do not need to know many things.
But you definitely need to practice what you know."
Swami Rama

belangstelling?
De privélessen worden gegeven door onder meer Annemieke, Atul, Evalien, Julie-Anne, Klara en Tineke. De kosten zijn € 55 voor één les, en € 155 voor drie lessen van een uur.
Heb je belangstelling? Neem contact met ons op en geef een voorkeur aan voor de docent van je keuze.

terug
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran