Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
gratis proefles
Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Stuur ons een mail of bel van tevoren even om een afspraak te maken.

10 minuten voor les aanwezig
Graag zien we dat je ongeveer 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo kun je even rustig kennis maken met de docent en loop je niet het risico dat je er niet meer in kunt. Want als de les begint, gaat de deur op slot.

route
Kijk hier voor de routebeschrijving met parkeerinformatie.
 
"Live the change you want to see in the world."
Mahatma Gandhi
kleding
Graag makkelijke kleding aantrekken en iets warms meenemen (vest/trui en extra sokken) om aan te trekken bij de ontspanning op het eind van de les. Verder kun je naar wens een of twee dekentjes meenemen om over je heen te leggen bij de ontspanning en/of om over de mat te leggen. Matten en kussens zijn in ons centrum aanwezig.

niet eten voor de les
We adviseren je om niet te eten vlak voor de les. Ideaal is als je twee uur voor de les niet eet.

inschrijven
Wil je je inschrijven voor de lessen en meteen beginnen? Dat kan, je kunt bij ons op elk gewenst moment instromen. Als je wilt beginnen, vul dan het inschrijfformulier yogalessen in en neem het mee naar je eerste les. Je kunt je ook eerst inschrijven voor een proefmaand, om kennis te maken met ananda. In dat geval geldt er geen opzegtermijn.

advies
Mocht je graag eerst willen overleggen over welke les geschikt voor je zou zijn, dan kan dat per mail via: info@yogacentrumananda.nl.

lichamelijke beperkingen
Als je lichamelijke beperkingen hebt, of specifieke klachten, adviseren we je wel om eerst contact op te nemen met je arts of therapeut voordat je naar de lessen komt. Graag horen we van je wat je motivatie is om aan de lessen deel te nemen en wat je evt. beperkingen zijn. Ook als je zwanger bent, horen we dat graag van tevoren van je.


welkom!
We zien je graag bij ananda. Je bent van harte welkom!

terug
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran