Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
ashtanga mysore
Ashtanga vinyasa yoga is een traditionele yogavorm ontwikkeld in India door Sri Pattabhi Jois. Bij het uitvoeren van een vaste serie lichaamshoudingen (asana's) wordt de beweging gekoppeld aan de adem waardoor een vloeiende beweging ontstaat (vinyasa).

In een ashtanga mysore les beoefen je de serie houdingen naar eigen kunnen, in je eigen tempo en op het ritme van de adem. De docent loopt rond om je individueel te begeleiden en aanwijzigen te geven. Tevens helpt de docent je bij het aanleren van de volgorde of het aanpassen je houding indien nodig. Zo leer je de serie langzaam maar zeker, asana voor asana, aan. Dit maakt de beoefening diepgaand en heel persoonlijk. Je zou ashtanga mysore kunnen vergelijken met een privé les, maar dan in een kleine groep.
 
"Practice, practice, and all is coming!"
Sri Pattabhi Jois
  
belangstelling?
Zie ook de uitleg over onze ashtanga vinyasa en ashtanga basics lessen. De lessen ashtanga mysore worden gegeven door Gitty en Dylan. Heb je belangstelling? Kijk hier voor het lesrooster en het lesgeld. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Neem contact met ons op.

    


terug
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran